Si desitja contactar amb nosaltres pot enviar-nos qualsevol dubte o suggeriment a través del nostre formulari.

Estarem encantats d'atendre-li sense cap compromís per a vostè.

Formulari de contacte

Per a evitar enviaments automàtics per favor escriga les paraules i/o números que apareixen en la següent finestra:

captcha

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes a través d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de VICENT PONS ROSELLO amb la finalitat d'atendre les seues consultes i remetre-li informació relacionada que puga ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça PDA. COMETES, 3 - 03750 PEDREGUER (ALACANT). Mentre no ens comunique el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula. Més detalls a continuació:

PRIVADESA

  • Responsable: “VICENT PONS ROSELLO”; 52787328-M; Pdta. Cometes 3, 03750 Pedreguer (Alacant).
  • Legitimació: Interés legítim del responsable de les dades personals.
  • Finalitats: Resoldre consultes plantejades.
  • Drets: Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació i portabilitat a través de carta a l'adreça a dalt indicada, adjuntant còpia del seu NIF/NIE/Passaport. Així mateix pot presentar una reclamació davant una autoritat de control.
  • Destinataris: Es preveuen cessions i/o transferències de les dades personals per a la contractació de serveis informàtics de: computació en el núvol, plataformes de comunicació, així com altres serveis relacionats.
  • Conservació: Per un període de dos anys des del moment en què deixen de tractar-se, sense perjudici de l'exercici dels drets que li assisteixen com a interessat.